Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Fiskegryte i Wonderbag

5/5 (3)

fiskegryte i wonderbag

En deilig, enkel og god fiskegryte full av gode smaker til både liten og stor. Denne er super å lage på travle ettermiddager når du har lyst til å gjøre noe annet enn å stå ved kjøkkenbenken.

De færreste av oss spiser kanskje fisk til middag 2-3 ganger hver uke, slik gjeldende kostråd sier vi bør. Fiskegryte i Wonderbag gjør det lekende lett å tilberede fisk til hele familien. Du kan bytte ut torsk med annen hvit fast fisk som f.eks. hyse eller sei. Hvit fisk er en super kilde til jod, som er viktig for skjoldbruskkjertelen og for utviklingen av bl.a. hjernen hos fostre. Denne fiskegryten gir deg en god dose jod, smaker nydelig og er superenkel å lage!

Ingredienser du trenger:

  • 600 g hvit fast fisk (som f.eks. torsk), delt i store biter (omtrent som en kortstokk)
  • 250 g sopp
  • 2,5 dl fetaost, smuldret/delt i biter
  • 2,5 dl vårløk, grovhakket
  • 2 stilker stangselleri, i terninger
  • 1/2 purre
  • 2 gulrøtter
  • 2,5 dl fløte
  • 1,25 dl vann
  • 3-4 ss persille, grovhakket
  • 1 ts salt
  • 1 ts svart pepper
  • 1 ts paprikakrydder

Slik lager du fiskegryte i wonderbag:

Legg purre, sopp, gulrot og stangselleri i bunnen av en middels stor gryte.

Krydre fisken med salt og pepper og legg den oppå grønnsakene.

Strø paprikakrydder over fisken og grønnsakene.

Legg grovhakket persille og vårløk oppå fisken, og topp med feta ost.

Tilsett fløte og vann

Sett gryten på middels varme og la syde med lokket på i 15 min

Sett gryten i wonderbaggen med et lite kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag under slik at du unngår søl i wonderbaggen. La stå i 2 timer.

Bland forsiktig sammen etter du har åpnet og server med ris eller brød.

Bruk gjerne litt ruccola, spirer eller annen bladsalat som pynt. Det blir kjempegodt!

Porsjoner: 4-6
Vanskelighetsgrad: Enkel
Forberedelsestid: 10 min
Tid på kokeplate: 15 min
Tid i wonderbag: 2 timer

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *