Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

10 tips til bruk av Stasher pose

 5/5 (2)

Vi elsker hvor mye enklere det har blitt å unngå små plastposer og annet engangsutstyr etter at vi fikk prøvd Stasher posene. Det er også mye annet du kan bruke disse til enn bare til å oppbevare snacks og lunsj.

Hva er Stasher-poser?

Forurensning fra engangs-plast er et stort problem for miljøet vårt. Det tar flere hundre år å bryte plast helt ned, det er store mengder plast havet som dermed påvirker maten vår, helsen vår og klimaet.  Resirkulering bidrar til å redusere dette problemet. Men å redusere bruken av engangsplast vil også kunne utgjøre en betydelig forskjell.

Stasher-posene bidrar spesifikt med å redusere engangsplasten. De er produsert av silikon som er godkjent for mat, og er lette, giftfrie og tåler både høye og lave temperaturer.

Se våre 10 tips til bruk av Stasher poser nedenfor:

1. Snacks og lunsj på farten

 • Perfekt til å oppbevare lunsjen eller litt snacks som f.eks, brødskiver, grønnsaker og dip. Utrolig lett å ta med seg på farten.
 • Lett å unngå engangsplast på tur, fyll opp med nøtteblanding, kjeks eller annet snacks.
 • Bland ferdig en salat og ta med deg for en knasende sprø lunsj på farten.

2. Frisk opp tørt brød

 • Aldri mer trenger du å kaste deilig brød som har blitt tørt. Fukt en  side av brødskivene (eller begge), putt i Stasher posen og lukk godt. Stek på 190℃ i 6-8 minutter. For å spare miljøet enda mer er det lurt å gjøre dette samtidig som du skal steke noe annet i ovnen slik at du ikke kaster bort ovnsvarme.

3. Mariner, stek og varm opp igjen

 • Mariner kjøtt eller fisk i Stasher posen. Dette gjør det enklere å slippe store beholdere i kjøleskapet som stjeler verdifull plass. Den er lekkasjesikker også!
 • Damp frosne eller grønnsaker du har kuttet opp på forhånd. Legg den forseglede Stasher-posen i kokende vann i ca 10 minutter. Denne måten å varmebehandle  holder godt på næringsstoffene og unngår at smaken forsvinner med kokevannet.
 • Bruk til sous vide og reduser plastbruken.
 • Ovnsbak fisk i den. Det gjør at fisken holder seg saftig (og oppvasken blir enklere).
 • Varm eller damp mat i mikrobølgeovn. Passer også perfekt til å tine mat også.

4. Lag hurtig-syltet agurk

 • Lag superraske syltet agurk med sous-vide. (NB: dette er ikke det samme som fermentering.) Kutt opp agurk i skiver, tilsett litt sukker, salt, eddik og vann, og varmebehandle på 60℃ i 2,5 timer og la stå i kjøleskap over natten.

5. Forbered måltider til senere

 • Reduser stresset i hverdagen ved å forberede måltider for hele uken på forhånd og oppbevar de i stasher-poser.
 • Kutt opp grønnsaker og frys ned i Stasher-poser. Perfekt for å ta ut til neste gang du skal lage suppe, wok eller gryterett.
 • Bruk Stasher-poser for å fryse ned deigen til din hjemmelagde pizza eller kjeks.

6. Reduser matsvinn

 • Hold friske urter ferske lengre! Plasser urtene i en kopp med litt vann og dekk til toppen med Stasher pose. Kan oppbevares i opptil 14 dager i kjøleskapet.  Urter med stivere stilk kan pakkes inn i fuktig klede og plasser i stasher-bag. Du kan også fryse ned hakkete urter blandet med olivenolje.
 • Oppbevar grønnsaksskrell og kjøttben i Stasher-pose i fryseren, så er det superenkelt å lage suppe eller kraft.

7. Lag smoothie og is

 • Frys ned porsjonspakninger med frukt så blir det enda raskere å lage smoothie.
 • Du kan enkelt lage is i stasher-pose ved hjelp av litt salt og isbiter. Bland 1, 25 dl fløte med 1 ss sukker, tilsett evt litt kakaopulver, vanilje, litt jordbær eller annen smak du ønsker i en Stasher pose (gjerne sandwich størrelse). Fjern mest mulig luft og forsegle den godt. Plasser den inni en større Stasher pose (half gallon) og fyll med 7 dl isbiter og 0,75 dl grovsalt. Rist, skvis og snu posen i ca 10 minutter til isen har riktig konsistens.

8. Oppbevar ting til jobb og på reise

 • Gjør det enklere å finne ting med disse gjennomsiktige og fargerike posene. Perfekt til å holde styr på små ting som smykker, tilbehør, ledninger, pass eller andre nødvendigheter. Tips: touch-screen på telefonen din virker gjennom Stasher-posen.
 • Perfekt til å oppbevare vått badetøy, kluter eller liknende. Det vil holde bagasjen din tørr og fri for lukt.
 • Helt super til å oppbevare toalettsaker. Bruk småflasker og fyll på shampoo, såpe, krem og alt du trenger så sparer du mye plass.

9. Perfekt til snop og snacks

 • Overrask venner med personlige gaver pakket inn i Stasher-poser. Fyll de med godteri, hjemmelaget konfekt, hjemmelaget såpe, spa-produkter eller annet.
 • Passer også perfekt til hundegodteri når du er ute på tur med hunden.

10. Lag egne vaskemidler

 • Lag egne våtservietter og oppbevar de i en stasher pose.
 • Lag din egen kroppsskrubb. Med Stasher vil den holde seg myk og den er superenkel å ta med seg uten å bekymre seg for at det lekker olje i bagasjen eller at glasskrukken knuses.

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *