Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Bønnegryte med oksekjøtt i wonderbag

Ingen rangeringer enda.

bønnegryte med oksekjøtt i wonderbag

Bønnegryte med oksekjøtt passer helt perfekt på kalde dager, og med litt ekstra chili i gryten blir den ekstra varmende. Denne bønnegryten er en smakfull og superenkel variant av den klassiske chili con carne. Utrolig enkelt og smakfullt!

Denne gryteretten lager seg selv i Wonderbag mens du kan gjøre andre ting. Hvis du ønsker å redusere inntaket av rødt kjøtt kan det være nyttig å bruke bønner i maten. Bønner er svært rike på fiber, protein, sink og jern og ikke minst smaker godt i gryteretter! Vi er sikre på at du kommer til å lage denne flere ganger!

Ingredienser du trenger:

 • 600g oksekjøtt i terninger
 • 1 1/2 løk, skrelt og hakket
 • 3 fedd hvitløk
 • 1 ss paprikakrydder
 • 2,5 dl tomatpuré
 • 3 bokser med bønner i tomatsaus à 400g
 • 250 g sopp, kuttet i biter
 • 1 ss chili flak
 • 1-2 ts salt
 • 1 ss svart pepper
 • Grovhakket persille

Slik lager du bønnegryte med oksekjøtt i wonderbag:

Varm opp litt olje i en middels stor gryte

Tilsett løk og hvitløk og stek til gyldent. Tilsett kjøttet og stek i 2-3 min til det er lett brunet.

Tilsett resten av ingrediensene, kok opp og la det syde i 20 min.

Skru ned varmen, sett på lokket og la gryteretten syde videre i 5 min.

Sett kjelen i wonderbaggen på et kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag så unngår du å få søl fra gryten i wonderbagen. La gryten stå i wonderbaggen i 3 timer. Gryteretten kan også stå lengre hvis du har lyst til å gå en enda lengre skitur mens den gjør seg ferdig.

Strø over grovhakket persille og server med ris, potetmos eller brød. Det er også kjempegodt med litt avokado og rømme til!

 

Porsjoner: 4-6
Vanskelighetsgrad: Enkel
Forberedelesestid: 15 min
Tid på kokeplate: 35 min
Tid i wonderbag; 3 timer

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *