Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Blåbærsmoothie – kortreist vitaminbombe

Ingen rangeringer enda.

Blåbærsmoothie Naturlig Liv.jpg

Som et blått hav, bugner det nå over av nydelige blåbær i skogen. Disse små blå vitaminbombene er gratis og kortreist supermat 😉 Så finn frem bøtter og spann og ta deg en tur i skogen.

En tidlig varm sommer, samt en ypperlig innsats fra bier og andre insekter – har gitt oss et kanonåret for blåbær. Vi droppet pokemonjakta og dro ut på blåbærtokt (dette kan sikkert kombineres). Visste du forresten at skogsblåbær havner på femteplass over matvarer med mest antioksidanter?

Blåbærsmoothie.jpg

Proppfull av antioksidanter og andre næringstoffer gjør blåbær til noe du kan meske deg med året rundt. Bruk det i smoothie, lag gelégodteri, syltetøy eller ta en håndfull når du måtte ønske det. Med så mange mulige bruksvariasjoner, blir det nesten umulig å gå lei!

Vi har en favorittsmoothie med blåbær som vi vil dele med deg 🙂

Denne lager vi gjerne til frokost eller når vi vil ha noe godt. Therese pleier å ha i hjemmelaget kefir så får hun både i seg sunne bakterier (som er godt for magen) og jod som som er viktig for oss kvinner.  Åse-Line er hekta på kokosmelk-yoghurt, så hun foretrekker det. Kim er en ekte matmoms og elsker det meste av varianter som kan tenkes.

Oppskrift på blåbærsmoothie:

  • 1/2 liter fermentert drikke (vann- eller melkekefir, kombucha, kokosmelkyoghurt) eller annen væske
  • 2-3 never frosne blåbær
  • 2 eggeplommer
  • 1 spiseskje kokosolje
  • 1 spiseskje fersk omega 3 (vi bruker Omega Cure)

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til det noen sekunder til det får en fin konsistens. Hvis du vil, kan du godt ha i noen andre frosne bær i tillegg og kanskje et lite dryss med vaniljepulver for å få en litt søtere smak. Vipps, så har du en deilig blåbærsmoothie som er en sikker vinner hos både store og små.

Hvis det er ekstra varmt i været kan du gjerne ha oppi mer frosne blåbær (eller bruke mindre væske), slik at du får en deilig blåbærsorbet istedet. Du kan også helle røren i isformer så har du supersunne ispinner med blåbærsmak etter noen timer i fryseren.

is-av-blåbærsmoothie naturlig liv.jpg

Vi har forresten nå en sommerkonkurranse, hvor du kan vinne Wonderbag. Ta et bilde av noe du forbinder med oss i Naturlig Liv og bruk #naturligliv og #vinnwonderbag for å delta.

 

Tekst: Therese og Åse-Line

Bilder: Shutterstock og Per Bjønnes Kristiansen

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *