Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Berit Nordstrand holder foredrag om naturlig mat og livsstil

Ingen rangeringer enda.

Berit Nordstrand Naturlig liv

Vi er tilhengere av naturlig mat og livstil, og det er overlege og forfatter Berit Nordstrand også. Hun holder fantastiske engasjerende foredrag om hvordan du enkelt kan lage deilig mat som gir deg mer nytelse, mere overskudd og bedre fysisk og psykisk helse. Vi ønsker at du skal oppleve det enorme potensialet for helse og nytelse i ren, naturlig mat.

Hvis du bor i nærheten av Stavanger kan vi anbefale å delta på foredraget til  Berit Nordstrand den 14. oktober. Du finner link til arrangementet her.

Berit skal også holde foredrag i Asker 15. oktober, altså dagen etter kurset i Stavanger. Link til arrangementet finner du her.

Foredraget til Berit blir arrangert i samarbeid av Eureka kiropraktikk og Debio.

 

Om Berit Nordstrand

Berit Nordstrand (48) er overlege på St. Olavs Hospital (Trondheimsklinikken), kognitiv terapeut og mor til seks barn i alderen syv til 23 år. Berits budskap er at små hverdagsgrep kan gi deg et mer innholdsrikt og positivt liv. Berit er kjent for sitt smittsomme engasjement og sine inspirerende foredrag om hvordan gode matvalg gir bedre livskvalitet. Hun er også opptatt av at fysisk aktivitet skaper trivsel, og hvordan man kan kvitte seg med negative tanker som stjeler vår energi, men ikke bidrar til løsninger.

Berit er forfatter av bestselgerne Mat med mer, Mat til sinns og 12 uker til et sunnere liv. I oktober kommer hennes første barnebok, Sukkerkok i hodet. I januar 2015 kommer boken om mat og trening.

Berit Nordstrand 12 uker

 

Berit Nordstrand holder ofte foredrag om ren naturlig mat og livsstil. Berit Nordstrand er tilhenger av å bruke naturlig mat som både forebyggende og behandling til livsstilsrelaterte sykdommer. Vi anbefaler å lese boka hennes 12 uker til et sunnere liv og en smalere midje, slik at du også får god forståelse for hva et sunt og variert kosthold kan være. Berit er som oss stor tilhenger av å benytte rikelig med sunne og naturlige fettkilder som økologisk melkefett og fersk omega 3.

Tekst: Kim
Bilder: Beritnordstrand.no

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *