Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

bbhugme svangerskaps- og ammepute

Ingen rangeringer enda.
ammepute bbhugme

 

I tillegg til å være opptatt av naturlig mat, er vi svært opptatt av helse og livsstil generelt – dette betyr at vi ønsker at det meste vi har rundt oss skal være miljøvennlig, giftfritt, praktisk og økonomisk. Vi vil derfor sette av litt plass til å skrive litt mer om et av produktene vi nå er så heldige å ha som del av sortimentet vårt! Dette er en fantastisk ammepute som er produsert av dedikerte kiropraktormødre hos Bekken og Barn kiropraktorsenter. For 3 år siden startet disse damene planene sine om å få realisert tanken om å få et slikt produkt ut på markedet – og nå er de endelig i mål!

Dette er en ammepute som kan brukes som avlastningspute under svangerskap og ammepute i tiden etterpå. Puten er formbar og kan formes nærmest som man ønsker, dette gir et godt utgangspunkt for god hvile. Når du minsker belastningen på bekkenet, får du optimal hvilestilling og en bedre blodsirkulasjon. Vibeke har selv vært så heldig å få bruke puten i noen uker og hun synes at det har vært veldig behagelig å forme den for å ligge på magen (DET er jo noe vi gravide savner etter at magen begynner å bli stor, ikke sant!), eller forme den slik at man kan ligge i hvilestilling på siden med god støtte til magen. Når Vibeke ikke bruker puten selv, blir den flittig brukt som lekepute av 7 og 3 åringen hjemme hos henne.

Her ligger det også som nevnt en økonomisk samt miljøbesparende tanke bak – med denne puten slipper du å kjøpe inn flere forskjellige puter for å støtte opp til riktig hvilestilling under svangerskapet, egen ammepute, liggeplass/rede til baby, evt yogapute eller hva man kunne tenkt seg å bruke denne praktiske saken til.

 Hvorfor BBhugme ammepute?

Kroppen vår trenger ekstra omsorg og oppmerksomhet spesielt under svangerskapet og tiden etter at man har født barn, dette er viktig for å kunne opprettholde en aktiv, smertefri og glad hverdag! Vi vil med det samme anbefale alle gravide å gå regelmessig til kiropraktor under graviditeten for å følge opp og få rettet opp i ting som skurrer før det utvikler seg til å bli, i verste fall, plager man må slite med i lang tid. Jeg nevner da spesielt rygg og bekken. Dette kombinert med mosjon (pluss hvile!) og næringstett kosthold er utvilsomt en vinneroppskrift!

Ammeputen er laget av naturlig myke og miljøvennlige materialer (trekket er av økologisk bambus og endestykker i giftfri silikon kan brukes som biteringer bl.a). Slike produkter er vi veldig glade for å komme over og ha i nettbutikken vår! Fantastisk jobb av damene som står bak, vi håper dette blir en (internasjonal!) salgssuksess.

Vi er så heldige at vi har fått et innspill fra en av nøkkelpersonene bak denne fantastiske puten; Ann Kristin Sveinsvoll Homdrum. Hun jobber som kiropraktor ved Bekken&Barn i Sandnes. Hun har mastergrad i kiropraktikk og i tillegg en ekstra mastergrad i kiropraktisk behandling av barn, så hun vet virkelig hva hun snakker om.

«Å presentere et naturlig budskap er en stor del av min hverdag. Som kiropraktor jobber jeg med naturlig helse og livsstil, spesielt rettet mot gravide og barn. I den forbindelse både som mamma selv og som rådgiver for andre foreldre, føler jeg et helt klart ansvar for å bidra til at barn får sunne vaner, både når det gjelder ren, naturlig mat, mosjon og adferd. Det er billigere og sunnere å forebygge enn å reparere. Med respekt for miljøet, er det viktig for meg å tenke økologisk produksjon.

Etter å ha behandlet gravide over flere år, oppstod ideen bak bbhugme. Det hele startet med at vi, 3 kvinnelige kiropraktorer ønsket å finne et produkt som gjorde det mulig for gravide kvinner å ligge i mageleie under behandling, uten å føle ubehag. Etter 3 år med ide utveksling og tett samarbeid med K8 industridesign kom vi opp med en enda bedre ide, nettopp en pute som er multifunksjonell. Våre felles erfaringer gjenspeiler seg i puten. bbhugme er en innovativ og enkel pute som kan brukes som en avlang «pølse» eller knyttes sammen i sidene og danne en ring. Den passer ikke bare for gravide i behandlings situasjon, men er også super for gravide å ha med seg hjem for bruk som støtte under mage, mellom bena eller i trenings sammenheng. I tillegg har puten et langt liv etter graviditeten. Den fungerer ypperlig som ammepute, både for ett og to barn samtidig. Den er formbar og kan brukes som avlastningspute for rygg og nakke.

Trekket er laget av miljøvennlig bambus og har en enkel og genial justeringsmekanisme, med to giftfrie silikonringer, som også kan brukes som biteringer for barn. Vi er lidenskaplig opptatt av god livskvalitet, og derfor er bbhugme nøye gjennomtenkt og utprøvd. Med tilbehør, er bbhugme sertifisert av OEKO-TEX standards 100 og EN71 food grade certification. Vi er utrolig stolte over å få fremvist bbhugme gjennom naturligliv.no, ettersom vi deler filosofien om det økologiske, miljøvennlige og naturlige.»

Til slutt en liten kommentar fra Therese som forøvrig også er utdannet kiropraktor og daglig behandler gravide og små barn (her). Hun bidrar med det faglige bak en del av varene vi har I nettbutikken, spesielt rettet mot gravide, mødre og småbarnsfamilier.

«Jeg behandler mange gravide og små barn som kiropraktor. Mange av mine gravide pasienter har fortalt meg hvor mye de savner å ligge på magen og hvor vanskelig det er å finne en god hvilestilling med den voksende magen. I tillegg er det også flere som forteller at det er problematisk å få bygget tilstrekkelig opp med ordinære hodeputer/sofaputer og andre hjemmesnekrete løsninger. Dette gjelder spesielt de siste 3 månedene av svangerskapet.

De siste tre månedene av svangerskapet bør man generelt hvile liggende på siden med støtte mellom knærne og under magen, i en slik stilling vil man kunne holde korsryggen i en nøytral stilling, med minimal belastning på bekkenet. Det er også mulig å ligge på ryggen med støtte under knærne og bena litt fra hverandre, dersom man synes at dette er behagelig. Føler man seg uvel eller svimmel i denne stillingen er det et tegn på at man bør snu seg. Med denne svangerskapsputen (som også fungerer supert som ammepute) er det betydelig enklere å få avlastet kroppen, da man slipper problemet med at puter sklir.

Det skjer store fysiske endringer gjennom svangerskapet og det er derfor viktig å ta ekstra godt vare på ryggen i denne tiden. Fødselen er også en hard påkjenning for kroppen og det er derfor en stor fordel at ryggen og bekkenet fungerer optimalt.

Noen generelle tips:

  • Når du skal reise deg opp fra liggende stilling: rull deg over på siden og hjelp til med armene
  • Når du skal inn/ut av bil prøv å holde bena samlet, og roter hele deg (det kan hjelpe å sitte på en pose for å redusere friksjonen)
  • Ikke lås knærne når du står og unngå høye hæler
  • Unngå å presse magen fremover, men ikke sug magen inn heller.
  • Bytt sittestilling ofte og ta pauser ved behov.
  • Hold deg i aktivitet, men tilpass intensitet og type etter dagsform og ta hensyn til den voksende magen.

Behandling hos kiropraktor har for mange svært god effekt gjennom svangerskapet. En del forskning og erfaringer tyder på at dette kan bidra til en mer effektiv fødsel med færre komplikasjoner. Teknikkene tilpasses den voksende magen og andre nødvendige hensyn, så behandlingen er trygg for både mor og barn.

Gode ammestillinger er utrolig viktig for å avlaste nakke og skuldre, det er derfor fornuftig å bygge opp med ammepute eller liknende slik at mor kan hvile armene . Ofte kan man bli sittende sammensunket og lett fremoverlent under ammingen, det kan gi en ugunstig belastning på nakke og rygg. For å løse dette kan det lønne seg å legge en liten pute i korsryggen. BBhugme ammepute har den store fordelen av at man kan knyte den rundt livet og dermed få støtte i korsryggen samtidig som armene støttes.»

BBhugme ammepute kjøper du her.

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *