En enkel indisk karrioppskrift som kan tilpasses med forskjellige grønnsaker eller gjøres vegetarisk ved ganske enkelt å bytte kyllingen mot linser eller bønner.
Denne oppskriften gir omtrent 8-10 porsjoner.
Tid på koketoppen ca. 20 minutter.
Tid i Wonderbag = Ca. 5 timer.
INGREDIENSER
- 500 g frittgående kyllinglår
- 2 x bokstomater
- 1 x boks kokosmelk
- 1 x boks kikerter
- 1 x krukke karripasta
- 1 x squash (hakket)
- 1 x løk (i terninger)
- 2 x paprika (i terninger)
- Salt og pepper
- 2 x vegetabilske OXO-terninger
- Valgfritt: 2 x spiseskje garam masala
RETNINGSLINJER
1. Stek av grønnsakene i fem minutter
2. Tilsett karripasta og rør, la det koke i noen minutter
3. Tilsett hermetiske tomater og kokosmelk
4. Valgfritt: tilsett OXO-terninger, krydder og ekstra karripulver
5. Tilsett kikertene og la det koke i fem minutter
6. Tilsett kyllinglårene (hele eller i terninger), kok i ytterligere ti minutter
7. Slå av gassen og overfør pannen til Wonderbag
8. La koke i cirka fem timer
9. Server med ris