Indisk kyllinggryte i Wonderbag

Indisk kyllinggryte i Wonderbag

En enkel indisk karrioppskrift som kan tilpasses med forskjellige grønnsaker
eller gjøres vegetarisk ved ganske enkelt å bytte kyllingen mot linser eller bønner. Denne oppskriften gir omtrent 8-10 porsjoner. Tid på koketoppen ca. 20 minutter. Tid i Wonderbag = Ca. 5 timer. INGREDIENSER - 500 g frittgående kyllinglår - 2 x bokstomater - 1 x boks kokosmelk - 1 x boks kikerter - 1 x krukke karripasta - 1 x squash (hakket) - 1 x løk (i terninger) - 2 x paprika (i terninger) - Salt og pepper - 2 x vegetabilske OXO-terninger - Valgfritt: 2 x spiseskje garam masala RETNINGSLINJER 1. Stek av grønnsakene i fem minutter 2. Tilsett karripasta og rør, la det koke i noen minutter 3. Tilsett hermetiske tomater og kokosmelk 4. Valgfritt: tilsett OXO-terninger, krydder og ekstra karripulver 5. Tilsett kikertene og la det koke i fem minutter 6. Tilsett kyllinglårene (hele eller i terninger), kok i ytterligere ti minutter 7. Slå av gassen og overfør pannen til Wonderbag 8. La koke i cirka fem timer 9. Server med ris

Lykke til!
Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.