bbhugme svangerskaps- og ammepute

Vanlig pris: kr 1 499,00

Tilbud: kr 1 089,00

Utsolgt

Den eneste puten du trenger før, under og etter graviditeten.
Puten som støtter og vokser med deg og din baby.
Under graviditet, amming og kvalitetstid med din baby.

Den kan brukes som en full kroppspute under graviditet. Den gir riktig støtte til de viktigste områdene - mage, bekken, korsrygg, knær og ankler.

Når du ammer sikrer bbhugme støtte og komfort til både deg og din baby. Putens naturlige, myke og økovennlige materialer former seg enkelt etter din og din babys kropp. Dette gjør at mor og barn enklere kan slappe av og fokusere i denne viktige stunden.

bbhugme, med sitt innovative design og funksjonalitet, vil fortsette å dekke dine behov også etter fødselen.

Detaljer

bbhugme er utviklet av 3 kvinnelige norske kiropraktorer. Etter mange års erfaring som kiropraktorer, og flere tusen behandlinger av gravide kvinner og kvinner med spedbarn, har vi sett behov for å designe en multifunksjonell gravid- og ammepute. bbhugme er testet ut av mammaer og terapeuter med gode tilbakemeldinger. bbhugme er en multifunksjonell pute som kan brukes som en avlang "pølse" eller knytes sammen i sidene til en ring, gjennom en enkel justeringsmekanisme.

9 av 10 gravide kvinner opplever ryggplager og/eller bekkenplager. Undersøkelser viser i tillegg at mange kvinner sliter med ryggplager gjerne i flere år etter et svangerskap. Kvinner som lider av rygg og bekkenplager sover ofte dårligere fordi de sliter med å finne en smertefri hvilestilling. bbhugme avlaster rygg og bekken for gravide og korrekt bekken posisjon betyr bedre hvilestilling for gravide.

Ved amming festes puten til mors kropp som gjør at den ikke sklir bort eller ut. Puten tilpasses individuell størrelse på kropp, mage og babyer. bbhugme gir støtte til rygg, skuldre og nakke ved amming, enten man ammer et barn eller tvillinger. bbhugme er justerbar og formes til stabilt underlag for baby under amming.

Det finnes mange produkter som dekker forskjellige behov, og gravide kvinner blir anbefalt å kjøpe mange forskjellige produkter i ulike stadier. Med bbhugme ønsket vi å dekke alle behov med kun en pute.

Vår felles erfaring gjenspeiler seg i puten og har derfor utviklet den optimale multifunksjonelle puten. Vi er lidenskapelig opptatt av god livskvalitet og derfor er bbhugme laget av miljøvennlig bambus.Putens trekk er sertifisert OEKO-TEX, silikonringene som er låsningsmekanismen er BPA frie og putens innhold er sertifisert for bruk til baby. bbhugme leveres med trekk og i egnet bæreveske hvor du har alt du trenger til din graviditet og amming.

Din epost

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet?

  • Pris

  • Verdi

  • Kvalitet

×

Here comes ajax response.title

Here comes ajax response.message