Yoghurt startkultur (tradisjonell), Cultures for Health

Vanlig pris: kr 192,00

Tilbud: kr 159,00

På lager

Tradisjonell yoghurtkultur gir en velsmakende syrlig smak på den hjemmelagde yoghurten. Dette er en ferdigaktivert engangsyoghurtkultur som er veldig enkel å bruke. Lag yoghurt når du trenger det og frys ned resten av yoghurtkulturen. Siden du ikke trenger å vedlikeholde startkulturen er den tradisjonelle yoghurtkulturen perfekt for nybegynnere. Den er også ypperlig hvis du ønsker å lage hjemmelaget yoghurt av og til.

Detaljer


Til denne yoghurtkulturen trenger du Wonderbag eller en annen yoghurtmaskin
Hver pakke inneholder 4 poser med startkultur til en porsjon yoghurt
Bruk en pakke yoghurtkultur til 1-2 liter melk
Yoghurten må syrne ved 40°C, så vi anbefaler å bruke Wonderbag eller en annen yoghurtmaskin
Denne yoghurtkulturen passer til både pasteurisert og upasteurisert melk. Den kan også brukes til vegansk melk.
Ikke bruk ultrapasteurisert melk
Engangskultur. Denne yoghurtkulturen kan du ikke bruke flere ganger
Instruksjon for hvordan du bruker denne yoghurtkulturen til å lage hjemmelaget yoghurt finner du her


Slik lager du hjemmelaget yoghurt med tradisjonell yoghurtkultur:

Varm opp 1-2 liter melk til 80°C, la deretter melken kjøle seg ned til 40°C
Tilsett en pakke yoghurtstarter til den avkjølte melken og hell deretter over i glass eller beholder som du skal syrne yoghurten i.
Dekk til eller sett lokk på beholderen. Plasser lunt i Wonderbagen slik at melken holder en jevn lun temperatur. Bruker du en elektrisk yoghurtmaskin setter du temperaturen til 40°C. La det stå i 5-12 timer, eller over natten
Etter 5 timer kan du sjekke om yoghurten har tyknet. Du kan sjekke den ca hver time.
Når yoghurten har tyknet, eller etter 12 timer, dekker du til beholderen og lar yoghurten kjøle seg ned på kjøkkenbenken i 2 timer.
Sett deretter yoghurten i kjøleskap i 6 timer. Du kan spise yoghurten når du vil, men i kjøleskap setter den seg litt raskere.
Gratulerer! Du har nå laget deilig tradisjonell yoghurt

Du kan bruke hjemmelaget yoghurt i flere forskjellige matretter. Du kan for eksempel bruke yoghurt når du lager deilig smoothie, yoghurtis, smoothiebowl, dipp eller dressing.


Din epost

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet?

  • Pris

  • Verdi

  • Kvalitet

×

Here comes ajax response.title

Here comes ajax response.message