Spelt bakeblanding, 1 kg, økologisk, Holli Mølle

kr 65,00
På lager

Bakeblanding med speltmel.

Detaljer

BRUK
Bakeblandingen kan brukes til brød, rundstykker og grov pizza.

OPPSKRIFT PÅ TO BRØD
1 pose spelt bakeblanding, 8 dl lunkent vann, 0,5 pk fersk gjær eller 1 pk tørrgjær, 1 ss lønnesirup eller honning (kan sløyfes), 5 g salt

FREMGANGSMÅTE
Bland alle ingrediensene i en bolle. Elt på rask hastighet i kjøkkenmaskin i ca. 10 min, til deigen løsner fra bollen. La deigen stå på benken til dobbel størrelse i ca. 1 time. Dekk til med plast eller et kjøkkenhåndkle. Hell brødet i smurte former eller form dem til 2 brød. Sett på ovnen på 200°C (varmluft). Stek brødene i 45 min. Avkjøles på rist. Oppbevares på benken i kjøkkenhåndkle eller en linpose.

Din epost

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet?

  • Pris

  • Verdi

  • Kvalitet

×

Here comes ajax response.title

Here comes ajax response.message