Mitoku tradisjonell Natto Sporer

kr 230,00
På lager

Lag tradisjonell japansk natto.

Detaljer

Natto sporer (natto-moto) er startkulturen som bruker med soyabønner for å lage hjemmelaget tradisjonell Japansk natto.

Inneholder en 2,83 g tume.

Denne pulveriserte startkulturen kommet med en spesiell måleske.
Det er nok til å bruke ca 22 kilo soyabønner for å lage ca 39 kilo med frisk natto.
Gjæringsprosessen krever at natto holdes ved ca. 37 i 22-24 timer.
Ytterligere instruksjoner følger med.


Ingredients
Japanese natural powdered natto starter spores (bacillus subtilis natto).

Nattosporene holder 6 måneder i kjølesskap eller fryser. Og 3-4 uker i romtemperatur.

Din epost

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet?

  • Pris

  • Verdi

  • Kvalitet

×

Here comes ajax response.title

Here comes ajax response.message