Kefir startkultur (Melk- og Vegan), Cultures for Health

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: kr 192,00

Tilbud: kr 169,00

Lag deilig hjemmelaget kefir ved hjelp av denne pulveriserte kefirkulturen. Denne kulturen kan brukes igjen 2-7 ganger, og produserer ikke kefirkorn som du må ta vare på. Derfor egner pulverisert kefirkultur seg veldig godt til nybegynnere eller til deg som bare ønsker å lage hjemmelaget kefir av og til. Det eneste du trenger å gjøre er å blande kefirpulveret med melk, juice, kokosmelk eller kokosvann og du vil få nydelig hjemmelaget kefir.

Del dette produktet med dine venner

Hver boks inneholder 2 pakker med pulverisert kefirkultur
Bruk en pakke kefirkultur til en liter melk, juice, kokosmelk eller kokosvann
Fermenter/syrne kefiren i romtemperatur
Ikke bruk ultrapasteurisert melk
Denne kulturen kan brukes 2-7 ganger hvis du er nøye med framgangsmåten
Instruksjoner for å bruke denne kefirkulturen finner du her

Slik lager du hjemmelaget kefir

Hell en liter Helmelk, juice, kokosmelk eller kokosvann i et glass
Tilsett en pakke med pulverisert kefirstartkultur og rør rundt til det er helt blandet
Dekk til glasset med beeswax eller et kaffefilter, og fest med en gummistrikk. La glasset stå i romtemperatur (20-30°C) i 12-18 timer
Legg et tett lokk på kefiren og ha kefiren i kjøleskapet i opp til 2-3 uker.
Ta vare på ½ dl for å lage mer kefir senere

Selv om denne kefirkulturen ikke danner kefirkorn, vil du ha mulighet til å bruke denne kefirstarteren 2-7 ganger forutsatt at du er nøye med hygiene og temperatur. Jo ferskere jo bedre. Bruk helt rent utstyr og gjenta fermenteringen så fort som mulig innen 7 dager.


Ingredienser
Inneholder en utvalgt blanding av bakteriekultur fra lactococci, lactobacilli, leuconostoc og saccharomyces fragilis.
Kan inneholde spor av soya og melk (produseres i samme lokaler)
Glutenfri
Ikke GMO

Lagre posene i kjøleskap eller fryser for å få best effekt.

Din epost
×

Here comes ajax response.title

Here comes ajax response.message