Masontops fermenteringssett

kr 699,00
Utsolgt

Masontops fermenteringsett

Detaljer

Masontops gjør det enkelt, effektivt og praktisk å leke med flere fermenteringsprosjekter samtidig i ulike norgesglass.

I Settet får du x4 Pickle Pipe Silicone Airlocks, 4, Pickle Pebbles PLUS , fermenteringsvekter i glass , x1 Pickle Packer en vakker stamper i tre, Pluss en printet fementeringsguide med oppskrifter og tips.

Pickle Pipe eeller, Airloks er laget av silikon og er uten BPA, uten Ftalater og kan vaskes i oppvaskemaskin. Målene er 84mm i diameter. Det er modellen Wide som er med i pakken.

Pickel Pebbels + er glassvekter til fermenteringen slik at grønnsakene holder seg nede i væsken sin, og ikke stikker opp. Kommer grønnsakene i kontakt med luft i stedet for væske, vil de kunne mygle. Pickel Pebbels glassene i størrelse +, som er inkludert her har diameter på 69mm, ca 7 cm, og 19mm høy, ca 2cm Sjekk med målebånd at glassvekten går ned i glasset du har tenkt å bruke. Laget av Soda Lime glass, uten bly og selvfølgelig matttygg. Det er modellen Wide som er med i pakken.

Pickle Packer, den vakre grønnsakspresseren i tre. Laget av ett stykke Acacia, og utformet slik at den er god å bruke. Denne bruker du til å stampe eller presse grønnsakene ned væsken, press alt godt ned i glasset før du legger glassvektene oppå. 25,5 cm lang, og 6,35 cm bred i endene, og 5 cm bred på midten for ett godt grep. Det skal jo være enkelt for deg.

Din epost

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet?

  • Pris

  • Verdi

  • Kvalitet

×

Here comes ajax response.title

Here comes ajax response.message