Kirby & Kraut fermenteringskrukke

Utsolgt
kr 0,00

En moderne fermenteringskrukke, hjelper deg å få et perfekt resultat hver gang. En tøff krukke av naturlig keramikk til melkesyregjæring av grønnsaker. Du kan velge fra forskjellige hetter og design for å sette sammen en kul fermenteringskrukke som passer inn i ditt hjem. Krukken rommer ca. 7,5 liter.

Detaljer

En stilren og tidløs fermenteringskrukke som er veldig enkel å bruke. Denne krukken er veldig praktisk når du skal lage større porsjoner av melkesyregjærede grønnsaker. Krukken kommer med en vektskive til å holde grønnsakene under laken. Med denne krukken slipper man å ha vannlås, man setter bare på en hette i stoff som holder rusk & rask ute. Krukken er laget av Eric og Nicole, to unge fermenteringsentusiaster fra New York som driver Kirby&Kraut.

Krukken er perfekt til å lage deilige melkesyregjærede grønnsaker som kimchii, sauerkraut, sylteagurk eller andre spennende kombinasjoner. Melkesyregjæring/fermentering er en effektiv og tradisjonell måte å konservere grønnsaker på, og de probiotiske bakteriene som dannes under prossesen kan ha en veldig gunstig effekt på tarmflora, fordøyelsen, og generell helse. Grønnsakene kan brukes som smaksfult tilbehør til alle mulige retter (prøv en av våre favoritter, hjemmelagede bratwurst med surkål).

Din epost

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet?

  • Pris

  • Verdi

  • Kvalitet

×

Here comes ajax response.title

Here comes ajax response.message