Fermenteringskrukke 6 liter

Vanlig pris: kr 1 250,00

Tilbud: kr 999,00

Utsolgt

En flott fermenteringskrukke som gjør det enkelt å få et perfekt resultat hver gang. Fermenteringskrukken er tradisjonelt utformet, laget for hånd av leire og saltglasert på tradisjonelt vis.

Tradisjonell fermenteringskrukke 6 liter.

Detaljer

Klassisk fermenteringskrukke til å melkesyregjære grønnsaker. Denne krukken er veldig praktisk når man lager litt større porsjoner. Fermenteringskrukken kommer med 2 vektskiver til å holde grønnsakene dekket av laken. Krukken er også konstruert med en vannlås slik at støv og rusk og oksygen ikke kommer inn, men trykk slipper ut. Fermenteringskrukken er ekte tysk håndverk, den er brent på 1200 grader celsius og snudd for hånd. Den er saltglasert som er den mest naturlige glasuren som finnes. Verken glasuren eller leiren inneholder skadelige tungmetaller slik som bly eller kadmium.

Krukken er perfekt til å lage deilige melkesyregjærede grønnsaker som sauerkraut, kimchii eller andre spennende kombinasjoner. Fermentering/melkesyregjæring er en tradisjonell og effektiv måte å konservere grønnsaker på, og de probiotiske bakteriene som dannes under prosessen kan ha en veldig gunstig effekt på tarmflora, fordøyelsen, og generell helse. Grønnsakene kan brukes som smaksrikt tilbehør til alle slags retter (vi har for tiden dilla på pulled pork av frilandsgris med kimchii).

Din epost

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet?

  • Pris

  • Verdi

  • Kvalitet

×

Here comes ajax response.title

Here comes ajax response.message