Tempeh startkultur uten soya

kr 159,00
Utsolgt

Nå kan du lage deilig tempeh helt selv! Tempeh er tradisjonell indonesisk mat normalt laget av fermenterte soyabønner. Denne startkulturen er for å lage Tempeh uten soya.

Detaljer

Hver boks inneholder 4 pakker med startkultur.
Tempeh gjæres ved 31ºC, den normale utetemperaturen i Indonesia.
Produsert i Belgia.
Denne tradisjonelle maten erstatter ofte kjøtt i retter og kan skives, marineres eller krydres som ønsket.
Fremgangsmåte for å lage tempeh er inkludert i pakken.
 
Tempeh startkultur ingredienser:
Ris, Rhizopus Oryzae-kultur.
Inneholder ikke konserveringsmidler eller GMO-ingredienser.
 

Allergener:
Pakket i et anlegg som produserer produkter som inneholder soya og meieri.
Glutenfri

Din epost

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet?

  • Pris

  • Verdi

  • Kvalitet

×

Here comes ajax response.title

Here comes ajax response.message