Wonderbag sjokolade/khaki small

kr 690,00
Utsolgt

En fantastisk varme og kjølebag Wonderbag small er en praktisk og effektiv varme og kjølebag. Den kan holde maten din varm i opp til 5 timer. Den fungerer også ypperlig til å koke ferdig maten din. Kjøp en, doner en!


Wonderbag small passer gryter opp til 2 liter (ikke med lang hank)Lyst til å komme hjem til ferdig middag? Få gratis ebok med masse deilige oppskrifter, lure tips og triks for Wonderbag. Du får også svar på de oftest stilte spørsmålene om Wonderbag. Få tilgang til eboken her: https://naturligliv.no/side/ebok-wonderbag/

Detaljer

Wonderbag – sparer miljøet, et måltid av gangen

Wonderbag er en enkel, men revolusjonerende ikke-elektrisk, bærbar langtidskoker. Wonderbags smarte isolasjon gjør at mat som har blitt varmet opp, fortsetter med langtidskoking eller holder på varmen mens gryta er i baggen. Den bygger på eldgamle tradisjoner som dynegrøt, høykasse eller kokegrop. Den lar maten syde videre etter at gryten er tatt av kokeplaten/varmekilden. Wonderbag hjelper deg med å spare tid, penger og energi uten at det går på bekostning av kvaliteten på maten.

Kjøp en, doner en – en oppskrift på forandring

Wonderbag er ikke bare en genial langtidskoker; den er også en oppskrift på forandring.

3 milliarder kvinner koker fremdeles maten over åpen flamme. Dette er problematisk for både helse miljø og er en samfunnsøkonomisk utfordring. Ved å drastisk redusere tidsbruk til matlaging, gir Wonderbag kvinner over hele Afrika muligheten til å delta i aktiviteter utenfor hjemmet som styrker deres livskvalitet. Wonderbag sparer vann, reduserer karbonutslipp, reduserer avskoging, røyk-relaterte sykdommer og dødsfall. I løpet at et år sparer en Wonderbag 1,7 trær, 1000 liter vann og 1,248 timer av gangen som vanligvis gikk til å samle ved. For hver Wonderbag kjøpt fra oss, doneres en til en familie i nød i Afrika. Dette er mer enn en gave til deg, det er en solidarisk handling ovenfor miljøet og noen som trenger det.

Hva betyr Wonderbag for deg?

Mange kan kjenne seg igjen i at en hektisk hverdag kan by på utfordringer som gjør at vi velger raske og enkle middagsløsninger. Som foreldre ønsker man det beste for familien, men det er ikke alltid tiden strekker til for næringsrik mat. Vi har selv opplevd hvor stor forskjell et næringstett kosthold og naturlig livsstil kan gjøre for helsen. Men vi har også møtt på utfordringer i møte med tidsklemma og denne livsstilen.

Du kan forberede maten på kvelden, legge den i Wonderbag før jobb, og når du kommer hjem fra å redde verden, eller jobb eller trening (kanskje sliten og med trøtte barn på slep?) så har du varm mat som venter på deg.

Wonderbag er løsningen!

Velg den fargen du vil ha. Delux variantene har litt tykkere stoff og er vendbare (så du kan velge hvilken farge som vises)

For oppskrifter tips og trips om hvordan du kan bruke Wonderbag, bli med i Facebookgruppa: Langtidskoking med Wonderbag

NB: Vi sender ikke Wonderbag utenfor Norge


Din epost

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet?

  • Pris

  • Verdi

  • Kvalitet

×

Here comes ajax response.title

Here comes ajax response.message