ZAO Structuring Mascara 080 Black

kr 249,00
Utsolgt

Økologisk volumemascara, sort.

Mascara er ditt hemmelige våpen! Det forbedrer utseende for enhver anledning og er utformet for å gi intens farge og volum samtidig som det gir fuktighet. ZAO mascara reduserer risikoen for rødhet og irritasjon i øynene. Den inneholder høy kvalitet på råvarer Passer for vanlig bruk og sensitive øyne.

Detaljer

Økologisk volumemascara, sort.

Mascara er ditt hemmelige våpen! Det forbedrer utseende for enhver anledning og er utformet for å gi intens farge og volum samtidig som det gir fuktighet. ZAO mascara reduserer risikoen for rødhet og irritasjon i øynene. Den inneholder høy kvalitet på råvarer Passer for vanlig bruk og sensitive øyne.

Start første med de øvre vippene. Hold børsten horisontalt og helt nær vipperoten og deretter gå opp ved å lage en sikksakk-bevegelse mens du ser ned. Hold fokus på utsiden for å forstørre øyet eller på midten for et mer åpent blikk.

ZAOs skjønnhetstips: Mascara er nøkkelelementet i skjønnhetsarsenalet ditt, kun et strøk mascara kan gjøre underverker! Noen tips for en rask og enkel skjønnhetsrutine: Før du påfører mascara, forsikre deg alltid om at vippene dine er tørre og fri for krem og olje. Så pudrer du dem. Denne forberedelsen vil sørge for at mascaraen ikke renner, og varer lenger. Åpne mascaraen forsiktig, og i en bevegelse. Unngå pumping for å holde produkt på børsten, men forsikre deg om at du ikke har for mye produkt på børsten. Hvis du har litt mascara på huden etter påføring, vent til det har tørket, før du forsiktig tørker av med en bomullspinne. Hvis du allerede har påført foundation, kan du også påføre litt på bomullspinnen før du fjerner mascara. Slik sikrer du jevn hudtone.

Velegnet for alle hudtyper. Spesielt tilpasset sensitiv hud. Ideell for sensitive øyne.

Med tradisjonelt håndverk kombinert med moderne design utstråler bambusbeholderen raffinement og originalitet. Som en juvel er den beskyttet av en bomullspose. Denne sofistikerte presentasjonen sammen med det vakre innholdet gjør ZAO produktet til den perfekte gave.

FOKUS PÅ UTVALGTE INGREDIENSER

Acacia senegal gum: Intensiverer og beroliger. Akasiegummi eller arabisk gummi, utvunnet fra akasie Senegaltreet, blir anvendt som et bindemiddel som forbedrer varigheten til mascara og eyeliner. Det rike innholdet av polysakkarider og glykoproteiner gjør det i tillegg til en reell resurs som strammer opp og løfter. Akasie har også mykgjørende, lindrende og helbredende egenskaper for sensitive slimhinner, noe som hindrer irritasjon ved bruk.

Økologisk salviehydrosol (Salvia sclarea (Clary) blomst/blad/stilk vann*): Tonende. Salviehydrosol gjenoppretter vitalitet og balanserer fet hud. Den er mild og virker sammentrekkende, og er derfor ideell for moden eller sliten hud. Den gjør også underverker for øyevipper, noe som gir dem styrke og glans.

Mikronisert sølvpulver (Silver, CI 77820): Naturlig konserveringsmiddel. Disse mikro-partikler av rent sølv er antiseptisk (spesielt på hud og slimhinner) og er i tillegg antibakteriell, dermed bevares produktet og beskytter huden. Microsilver er ofte brukt i kremer til behandling av brannskader. Nesten alle produktene fra ZAO (bortsett fra to lipbalms og neglelakker) inneholder mikropartikler av rent sølv. Mikrosølv passer til den mest sensitive hud og atopisk hud.

Ingredienser (INCI) :aqua [water], glycerin**, salvia sclarea flower/leaf/stem water [salvia sclarea (clary) flower/leaf/stem water]*, glyceryl rosinate, isostearic acid, acacia senegal [acacia senegal gum], cetearyl alcohol, cellulose, myristoylpullulan, sucrose distearate, argilla, mica, montmorillonite, kaolin, glyceryl stearate, silica, magnesium aluminum silicate, potassium palmitoyl hydrolyzed wheat protein, plukenetia volubilis seed oil, sucrose stearate, CI 77820 [silver], bambusa arundinacea stem powder, persea gratissima oil [persea gratissima (avocado) oil]*, olea europaea leaf extract [olea europaea (olive) leaf extract], olea europaea extract, alcohol denat., maltodextrin. MAY CONTAIN +/-: CI 77491 [titanium dioxide], CI 77492 [iron oxides], CI 77499 [iron oxides].* ingredienser fra økologisk landbruk.

100% av ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 20% av ingrediensene kommer fra økologisk landbruk.

Sertifisering: Ecocert sertifisert.

100% naturlig, økologisk sertifisert, Ecocert, Cosmébio, Cruelty free. Vegansk!

Ikke testet på dyr (verken ingredienser eller det ferdige produkt).

Ingredienser av animalsk opprinnelse: Ingen.

Innhold : 9ml

Refillbar: Nei

Din epost

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet?

  • Pris

  • Verdi

  • Kvalitet

×

Here comes ajax response.title

Here comes ajax response.message