Økologisk ansiktsrens med leire, Rein Hudpleie

kr 169,00
Utsolgt

En fast ansiktsrensekrem basert på oljerensingsmetoden. Det vil si at en bruker olje til å løse opp fett og smuss på huden, og en etterlater huden renset, men ikke uttørket. Denne er laget med sheasmør og kakaosmør blandet med mandelolje, ricinusolje, hvit og rosa leire. Fettstoffene er med på å løse opp fett fra huden, mens leire renser i dybden.

Ingredienser: uraffinert sheasmør*, kakaosmør*, kaolin (hvit leire), grønn leire, mandelolje*, ricinusolje*, e-vitaminolje* og eterisk olje av niaouli
*= fra økologisk landbruk

Detaljer

Om kvelden skyller du ansiktet i varmt vann, ta en bit av ansiktsrensen i hånden og smelt det ved hjelp av varmen i hånden og litt varmt vann. Gni rensen godt inn i ansiktet med sirkelbevegelser. La virke en liten stund og bruk en vaskeklut med varmt vann for å skylle av. Tørk forsiktig og ta på olje/fuktighetskrem dersom du har behov for mer fuktighet.

Rensen kan godt sitte på i 10 min, da fungerer den som en ansiktsmaske. Leira trekker ut smuss og skitt fra huden, men oljene og smøret rengjør samtidig som det gir fukt til huden. Niaouli virker sårhelende og styrkende på huden, og er god for uren hud.

Din epost

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet?

  • Pris

  • Verdi

  • Kvalitet

×

Here comes ajax response.title

Here comes ajax response.message