Grutensåpa

kr 89,00
Utsolgt

Norges kuleste økologiske såpe heter Grutensåpa! Dette er en pleiende økologisk skrubbsåpe laget av oppsirkulert kaffegrut. Såpa er håndlaget, og er bra for både deg og miljøet!

Ingredienser: Olivenolje*, Kokosolje*, kaffe*, kaffegrut*, lavendinolje*
*Økologisk

Vekt: ca 100 g

Holdbarhet: Grutensåpa holder seg i minst 2 år etter den er laget (hver stykke viser produksjonsdato) om den holdes tørr mellom bruk. La den ligge på et drenerende underlag eller en svamp, eller gjør det på gamlemåten og heng den opp med hyssing!

Detaljer

Såpa inneholder bare gode ingredienser: kaffegruten fjerner effektivt lukt og skitt fra hender, mens kokos- og olivenoljen gjør huden din myk og gir den næring og pleie. Lavendinoljen har en deilig duft og virker lindrende og cellefornyende. Kaffen inneholder masse helsebringende antioksidanter, og tilfører såpa den mørke fargen. Du kan gjerne bruke Grutensåpa på hendene, og den er kjempefin for albuer og føtter også. Kaffegruten i såpa fjerner effektivt døde hudceller!

Alle ingredienser i såpa er økologiske. Og selvfølgelig gjelder dette kaffegruten som brukes oppi, som utgjør mellom 10 og 15% av hvert stykke. Gruten hentes hovedsakelig fra Godt Brød-bakeriene i Oslo og er samlet inn på Grutens egen transportsykkel med elektrisk motor, HurtiGRUTEN.

Såpa lages og skjæres for hånd, og derfor er hvert stykke helt unikt. Det vil forekomme variasjoner i utseende, form og vekt, og vi håper at du setter pris på noe som ikke er produsert på samlebånd, men er et ordentlig håndverk. Såpen produseres ved bruk av kaldprosess metoden, noe som betyr at ingen av ingrediensene kokes. På denne måten beholdes også mer av de gode egenskapene og næringsstoffene i alle ingrediensene.

Din epost

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet?

  • Pris

  • Verdi

  • Kvalitet

×

Here comes ajax response.title

Here comes ajax response.message